Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutá bábovka s makovo - řepnou nádivkou a švestkami)

Celý recept

Energie22 154 kJ / 5 295 kcal
Bílkoviny125,48 g
– z toho živočišné bílkoviny22,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny102,85 g
Tuky204,31 g
– nasycené55,78 g
– nenasycené128,66 g
–– mononenasycené62,19 g
–– polynenasycené66,47 g
––– omega 31,72 g
Vláknina54,20 g
Cholesterol 411 mg
Sodík 487 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy711,50 g
– cukry243,70 g
––– laktóza20,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 600 g
200 ml 200 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
100 g 100 g rozpuštěné Hery Margarín 100 g
špetka špetka soli Sůl mořská
120 g 120 g krystalového cukru Cukr bílý 120 g
35 g 35 g droždí Droždí pekařské lisované 35 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
200 g 200 g mletého máku Mák modrý mletý 200 g
asi 200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
trochu trochu skořice Skořice ceylonská
trochu trochu citronové kůry Citronová kúra čerstvá
rum Rum
asi 200 g 200 g vařené cukrové řepy nastrouhané na hrubém struhadle Cukrová řepa čerstvá 200 g
rozpůlené švestky (čerstvé, mražené, kompotované) Švestky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.