Nutriční hodnoty (Pečený vepřový jazyk na žampionech)
Celý recept
Energie | 1 376 kJ / 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,89 g |
Tuky | 22,15 g |
– nasycené | 7,54 g |
– nenasycené | 13,94 g |
–– mononenasycené | 10,09 g |
–– polynenasycené | 3,84 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 13,62 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 24,19 g |
– cukry | 9,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
1 kostka 1 kostka masoxu nebo hovězího bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
4 PL 4 PL sojové omáčky Indonesia (Lidl) | Sójová omáčka Shoyu | |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
6 6 větších žampionů | Žampion čerstvý | |
1 KL 1 KL celého kmínu | Kmín | 5 g |
1 plátek 1 plátek másla | Máslo kravské | 10 g |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý |