Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený vepřový jazyk na žampionech)

Celý recept

Energie1 376 kJ / 329 kcal
Bílkoviny5,32 g
– z toho živočišné bílkoviny1,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,89 g
Tuky22,15 g
– nasycené7,54 g
– nenasycené13,94 g
–– mononenasycené10,09 g
–– polynenasycené3,84 g
––– omega 30,93 g
Vláknina13,62 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 354 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy24,19 g
– cukry9,08 g
––– laktóza0,08 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové jazyky Jazyk vepřový
1 kostka 1 kostka masoxu nebo hovězího bujónu Bujón hovězí 10 g
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml
4 PL 4 PL sojové omáčky Indonesia (Lidl) Sójová omáčka Shoyu
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
6 6 větších žampionů Žampion čerstvý
1 KL 1 KL celého kmínu Kmín 5 g
1 plátek 1 plátek másla Máslo kravské 10 g
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.