Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku)
Celý recept
Energie | 4 217 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 86,77 g |
– nasycené | 18,31 g |
– nenasycené | 54,40 g |
–– mononenasycené | 41,66 g |
–– polynenasycené | 12,74 g |
––– omega 3 | 2,06 g |
Vláknina | 6,04 g |
Cholesterol | 92 mg |
Sodík | 966 mg |
Sůl | 2,37 g |
Sacharidy | 21,03 g |
– cukry | 4,23 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 700 g hovězího masa (6 středních plátků z mladé kližky) | Hovězí kýta | |
200 g 200 g vyuzeného domácího bůčku | Vepřový bok | 200 g |
1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 hrnky 2 hrnky nastrouhaného celeru | Celer bulva čerstvá | |
2 centimetr 2 centimetr široké plátky celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 kostka 1 kostka hovězího bujónu | Bujón hovězí | 9 g |
1 krabička 1 krabička (250g) trvanlivé 30% smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
3 pl 3 pl hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 hrnek=250ml |