Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku)

Celý recept

Energie4 217 kJ / 1 008 kcal
Bílkoviny33,91 g
– z toho živočišné bílkoviny30,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,68 g
Tuky86,77 g
– nasycené18,31 g
– nenasycené54,40 g
–– mononenasycené41,66 g
–– polynenasycené12,74 g
––– omega 32,06 g
Vláknina6,04 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 966 mg
Sůl2,37 g
Sacharidy21,03 g
– cukry4,23 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 700 g hovězího masa (6 středních plátků z mladé kližky) Hovězí kýta
200 g 200 g vyuzeného domácího bůčku Vepřový bok 200 g
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 hrnky 2 hrnky nastrouhaného celeru Celer bulva čerstvá
2 centimetr 2 centimetr široké plátky celeru Celer bulva čerstvá
1 kostka 1 kostka hovězího bujónu Bujón hovězí 9 g
1 krabička 1 krabička (250g) trvanlivé 30% smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
3 pl 3 pl hořčice Hořčice plnotučná 45 g
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
1 1 hrnek=250ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.