Nutriční hodnoty (Čalamáda)
Celý recept
1 dávka
Energie | 1 573 kJ / 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,40 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,81 g |
Sůl | 42,00 g |
Sacharidy | 65,00 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg zeleniny (papriky, rajčata, okurky, mrkev, cibule) | Mrkev čerstvá | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |
1/4 l 1/4 l octa | Ocet lihový | 250 ml |
40 g 40 g soli | Sůl mořská | 40 g |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
trochu trochu zrnek pepře | Pepř černý | |
trochu trochu zrnek nového koření | Nové koření | |
kopr (není nutné) | Kopr nať čerstvý |