Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzené maso dušené v celeru)

Celý recept

4

Energie8 056 kJ / 1 925 kcal
Bílkoviny130,87 g
– z toho živočišné bílkoviny106,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,37 g
Tuky75,31 g
– nasycené25,41 g
– nenasycené41,62 g
–– mononenasycené31,10 g
–– polynenasycené10,52 g
––– omega 32,16 g
Vláknina67,70 g
Cholesterol 415 mg
Sodík 6,10 g
Sůl14,45 g
Sacharidy148,38 g
– cukry96,84 g
––– laktóza9,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g uzeného masa Vepřová plec uzená 500 g
80 g 80 g celeru Celer bulva čerstvá 80 g
40 40 g mrkve Mrkev čerstvá 2000 g
40 g 40 g petržele Petržel kořenová čerstvá 40 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
250 ml 250 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
4 zrnka 4 zrnka pepře Pepř černý
4 zrnka 4 zrnka nového koření Nové koření
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.