Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa se zapečenými kroupami)
Celý recept
4 porce
Energie | 12 755 kJ / 3 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 165,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,46 g |
Tuky | 123,06 g |
– nasycené | 14,62 g |
– nenasycené | 96,79 g |
–– mononenasycené | 67,05 g |
–– polynenasycené | 29,74 g |
––– omega 3 | 8,69 g |
Vláknina | 37,18 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 919 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 234,91 g |
– cukry | 29,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g ječných krup | Kroupy ječné | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2-3 2-3 mrkve | Mrkev čerstvá | 125 g |
100 g 100 g pórku | Pórek čerstvý | 100 g |
150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
600 g 600 g kuřecích prsou | Kuře prso | 600 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
1 lžička 1 lžička krupicového cukru | Cukr bílý | 5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
250 ml 250 ml červeného vína | Víno červené suché | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
červená mletá paprika | Paprika červená sušená |