Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bačova kotleta)

Celý recept

Energie585 kJ / 140 kcal
Bílkoviny9,66 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky7,73 g
– nasycené1,88 g
– nenasycené3,56 g
–– mononenasycené2,83 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,03 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy7,00 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 hrubší kotlety bez kosti Vepřová kotleta bez kosti
3-4 3-4 menší žampiony Žampion čerstvý
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
3 kusy 3 kusy korbáčků Korbáčik
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
půl lžíce lžíce másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.