Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na pánvi)

Celý recept

4

Energie4 524 kJ / 1 081 kcal
Bílkoviny45,05 g
– z toho živočišné bílkoviny2,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,55 g
Tuky41,43 g
– nasycené5,84 g
– nenasycené34,00 g
–– mononenasycené22,19 g
–– polynenasycené11,81 g
––– omega 32,88 g
Vláknina81,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 973 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy92,87 g
– cukry35,44 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky kuřecích prsou Kuře prso
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
500 ml 500 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 500 ml
2 lžíce 2 lžíce nakládaných cibulek Cibule sterilovaná
300 g 300 g zmrazeného hrášku Hrášek zelený 300 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.