Nutriční hodnoty (Kuřecí ve strakaté omáčce)
Celý recept
Energie | 7 857 kJ / 1 878 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 337,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 333,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,63 g |
Tuky | 42,44 g |
– nasycené | 22,04 g |
– nenasycené | 16,69 g |
–– mononenasycené | 12,98 g |
–– polynenasycené | 3,71 g |
––– omega 3 | 2,91 g |
Vláknina | 10,36 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 904 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 33,30 g |
– cukry | 19,07 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce posekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
3 3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
3 lžíce 3 lžíce pokrájené kapie | Paprika červená čerstvá | 45 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
olej | Olej řepkový | |
250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |