Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechovo-broskvové řezy)

Celý recept

Energie21 083 kJ / 5 039 kcal
Bílkoviny74,18 g
– z toho živočišné bílkoviny62,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,03 g
Tuky360,21 g
– nasycené214,95 g
– nenasycené127,18 g
–– mononenasycené96,42 g
–– polynenasycené30,76 g
––– omega 34,99 g
Vláknina4,65 g
Cholesterol 1,96 g
Sodík 969 mg
Sůl2,53 g
Sacharidy372,80 g
– cukry217,05 g
––– laktóza27,75 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
4 lžíce 4 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 48 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 30 g
5 lžic 5 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
meruňkový džem na potření Džem meruňkový
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
250 ml 250 ml šťávy z broskvového kompotu Broskev zavařená
3 lžíce 3 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 36 g
3 3 vanilkové pudinky Puding v prášku 120 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 75 g
1 1 velká plechovka broskvového kompotu Broskev zavařená
250 ml 250 ml šlehačky (Rama Cremefine ke šlehání) Rostlinná šlehačka 250 ml
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.