Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí s mrkví a jablky)

Celý recept

1 dávka

Energie2 399 kJ / 573 kcal
Bílkoviny9,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,38 g
Tuky22,55 g
– nasycené2,13 g
– nenasycené19,11 g
–– mononenasycené12,78 g
–– polynenasycené6,33 g
––– omega 31,75 g
Vláknina28,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,58 g
Sůl6,40 g
Sacharidy70,30 g
– cukry61,53 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 300 g
200 g 200 g karotky Mrkev čerstvá 200 g
400 g 400 g jablek Jablko čerstvé 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 20 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.