Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina pro pokročilé)

Celý recept

1 plech

Energie16 781 kJ / 4 011 kcal
Bílkoviny88,48 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,40 g
Tuky150,17 g
– nasycené24,01 g
– nenasycené108,76 g
–– mononenasycené39,66 g
–– polynenasycené69,10 g
––– omega 30,52 g
Vláknina23,30 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 2,68 g
Sůl2,26 g
Sacharidy564,70 g
– cukry340,30 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g zralých tmavých třešní s peckami Třešně čerstvé 700 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g cukru krystalu Cukr bílý 200 g
100 ml 100 ml vlažné vody Voda 100 ml
100 ml 100 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 100 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy nebo nápojový citronový koncentrát (do jahodové bublaniny ne) Šťáva z citrónu 5 ml
1 lžička 1 lžička nastrouhané citronové kůry (do jahodové bublaniny ne) Citronová kúra čerstvá 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody (nenahrazovat práškem do pečiva) Jedlá soda 6 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 lžíce 2 lžíce cukru moučka Cukr bílý 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.