Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bratislavská buchta)

Celý recept

1 plech

Energie16 628 kJ / 3 974 kcal
Bílkoviny94,56 g
– z toho živočišné bílkoviny60,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,16 g
Tuky156,92 g
– nasycené26,48 g
– nenasycené113,99 g
–– mononenasycené82,25 g
–– polynenasycené31,74 g
––– omega 38,39 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 1,33 g
Sodík 710 mg
Sůl1,55 g
Sacharidy536,50 g
– cukry305,50 g
––– laktóza24,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g cukru krystal Cukr bílý 200 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
3 3 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
3 lžíce 3 lžíce cukru moučky Cukr bílý 75 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.