Nutriční hodnoty (Cukeťák pro mlsné jazýčky)
Celý recept
1 plech
Energie | 21 041 kJ / 5 029 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,00 g |
Tuky | 185,87 g |
– nasycené | 16,85 g |
– nenasycené | 155,60 g |
–– mononenasycené | 107,48 g |
–– polynenasycené | 48,13 g |
––– omega 3 | 13,73 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 623,90 g |
– cukry | 277,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 hrnky 2 hrnky cukety (nahrubo strouhané) | Cuketa čerstvá | 500 g |
160 ml 160 ml oleje | Olej řepkový | 160 ml |
1 1 malý kelímek bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
1 špetka 1 špetka zázvoru (mletého) | Zázvor sušený | |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů (nahrubo nasekaných) | Vlašské ořechy | |
200 ml 200 ml rumu | Rum | 200 ml |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |