Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Římská polévka)

Celý recept

Energie1 744 kJ / 417 kcal
Bílkoviny43,70 g
– z toho živočišné bílkoviny40,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,58 g
Tuky9,76 g
– nasycené5,70 g
– nenasycené3,74 g
–– mononenasycené1,54 g
–– polynenasycené2,19 g
––– omega 30,35 g
Vláknina6,22 g
Cholesterol 71 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy36,63 g
– cukry7,40 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
15 dkg 15 dkg hovězího masa Hovězí kýta 150 g
2 lžíce 2 lžíce vařené rýže Rýže bílá 30 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
malá konzerva malá konzerva žampionů i s nálevem Žampion čerstvý
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka na ozdobení Petržel nať čerstvá
hrst hrst strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30%
1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.