Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvová buchta bez lepku, mléka a vajec)

Celý recept

Energie10 145 kJ / 2 425 kcal
Bílkoviny40,62 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,62 g
Tuky41,50 g
– nasycené3,18 g
– nenasycené33,28 g
–– mononenasycené22,52 g
–– polynenasycené10,76 g
––– omega 32,71 g
Vláknina30,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 173 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy457,10 g
– cukry130,90 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g bezlepkové mouky (namíchala jsem 200 g Procelia univerzální a 200 g Michalík) Mouka pohanková 400 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky xanthanu E415 - Xanthan
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
kůra z poloviny citronu Citronová kúra čerstvá
1 1 větší mrkev nastrohaná najemno Mrkev čerstvá 50 g
400 ml 400 ml vody Voda 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.