Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepičí polévka s noky)

Celý recept

Energie1 172 kJ / 280 kcal
Bílkoviny20,59 g
– z toho živočišné bílkoviny20,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky18,86 g
– nasycené5,84 g
– nenasycené8,52 g
–– mononenasycené5,97 g
–– polynenasycené2,55 g
––– omega 30,06 g
Vláknina1,54 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 912 mg
Sůl2,34 g
Sacharidy6,22 g
– cukry2,07 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kostky 2 kostky slepičího bujónu (lze použít vývar ze slep.skeletů) Bujón kuřecí BIO 20 g
1 1 velkou mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.