Nutriční hodnoty (Slepičí polévka s noky)
Celý recept
Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 18,86 g |
– nasycené | 5,84 g |
– nenasycené | 8,52 g |
–– mononenasycené | 5,97 g |
–– polynenasycené | 2,55 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 1,54 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 912 mg |
Sůl | 2,34 g |
Sacharidy | 6,22 g |
– cukry | 2,07 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kostky 2 kostky slepičího bujónu (lze použít vývar ze slep.skeletů) | Bujón kuřecí BIO | 20 g |
1 1 velkou mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |