Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nokerle (noky) s vajíčkem)

Celý recept

4 porce

Energie16 913 kJ / 4 042 kcal
Bílkoviny110,06 g
– z toho živočišné bílkoviny59,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,98 g
Tuky229,53 g
– nasycené94,72 g
– nenasycené117,35 g
–– mononenasycené96,26 g
–– polynenasycené21,09 g
––– omega 31,27 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 1,69 g
Sodík 3,81 g
Sůl9,26 g
Sacharidy375,70 g
– cukry14,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
pepř černý Pepř černý
200 g 200 g uzené slaniny Špek 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.