Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s jablíčky a marcipánovým krémem)

Celý recept

Energie20 110 kJ / 4 806 kcal
Bílkoviny90,35 g
– z toho živočišné bílkoviny32,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny57,75 g
Tuky239,17 g
– nasycené98,86 g
– nenasycené124,68 g
–– mononenasycené84,10 g
–– polynenasycené40,58 g
––– omega 31,18 g
Vláknina39,50 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 388 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy553,39 g
– cukry346,90 g
––– laktóza10,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
lžička lžička kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
špetka špetka soli Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky vanilkového extraktu Aroma vanilkové 3.5 ml
5 5 středně velkých jablek Jablko čerstvé 750 g
2 lžičky 2 lžičky citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
100 g 100 g třtinového cukru Cukr třtinový 100 g
lžička lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá
250 g 250 g husté kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 g 150 g marcipánu Marcipán 150 g
80 g 80 g mandlových lupínků Mandle loupané 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.