Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou)

Celý recept

1 plech

Energie21 951 kJ / 5 247 kcal
Bílkoviny90,59 g
– z toho živočišné bílkoviny26,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,20 g
Tuky225,72 g
– nasycené58,80 g
– nenasycené149,41 g
–– mononenasycené109,69 g
–– polynenasycené39,72 g
––– omega 310,56 g
Vláknina39,80 g
Cholesterol 905 mg
Sodík 2,10 g
Sůl1,59 g
Sacharidy672,45 g
– cukry287,75 g
––– laktóza0,40 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrníčky 2 hrníčky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
3/4 hrníčku 3/4 hrníčku krupicového cukru Cukr bílý 187.5 g
1 1 kypřicí prášek do pečení Kypřící prášek 12 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
2 lžíce 2 lžíce kvalitního kakaa Kakao prášek 50 g
2 hrsti 2 hrsti jader vlašských ořechů Vlašské ořechy
1/2 hrníčku 1/2 hrníčku oleje Olej řepkový 125 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
2 2 vrchovaté hrníčky nahrubo strouhaných jablek (asi 7 menších) Jablko čerstvé 300 g
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.