Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovník bez lepku, mléka a vajec)

Celý recept

Energie12 770 kJ / 3 052 kcal
Bílkoviny51,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,35 g
Tuky55,54 g
– nasycené4,48 g
– nenasycené44,42 g
–– mononenasycené29,91 g
–– polynenasycené14,51 g
––– omega 33,69 g
Vláknina44,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,45 g
Sůl0,96 g
Sacharidy564,70 g
– cukry159,15 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g bezlepkové mouky Mouka pohanková 500 g
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky xanthanu E415 - Xanthan
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
400-500 ml 400-500 ml vody (podle šťavnatosti jablek) Voda 450 ml
hrst hrst sekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
2 2 velká jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.