Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bostonské fazole)

Celý recept

4

Energie10 316 kJ / 2 466 kcal
Bílkoviny129,40 g
– z toho živočišné bílkoviny36,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny93,15 g
Tuky91,25 g
– nasycené22,23 g
– nenasycené53,23 g
–– mononenasycené39,33 g
–– polynenasycené13,90 g
––– omega 32,78 g
Vláknina181,80 g
Cholesterol 115 mg
Sodík 3,26 g
Sůl7,86 g
Sacharidy190,80 g
– cukry49,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g červených fazolí Fazole červená ledvina 500 g
250 g 250 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 250 g
3 lžíce 3 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 45 g
4 lžíce 4 lžíce javorového sirupu Sirup javorový 60 ml
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.