Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka ořechová)

Celý recept

1 kus

Energie18 942 kJ / 4 527 kcal
Bílkoviny64,56 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,20 g
Tuky255,92 g
– nasycené21,08 g
– nenasycené210,80 g
–– mononenasycené112,68 g
–– polynenasycené98,12 g
––– omega 322,18 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 324 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy473,23 g
– cukry247,83 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
240 g 240 g cukru krupice Cukr bílý 240 g
160 ml 160 ml oleje Olej řepkový 160 ml
280 g 280 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 280 g
120 g 120 g ořechů Vlašské ořechy 120 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
mléko (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
0,5 0,5 vanilkového cukru Cukr vanilkový
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.