Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brynzová polévka)

Celý recept

Energie3 452 kJ / 825 kcal
Bílkoviny46,31 g
– z toho živočišné bílkoviny41,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,98 g
Tuky51,03 g
– nasycené31,39 g
– nenasycené17,39 g
–– mononenasycené14,69 g
–– polynenasycené2,69 g
––– omega 31,02 g
Vláknina8,60 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,67 g
Sacharidy42,03 g
– cukry9,53 g
––– laktóza3,33 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg brynzy Brynza 200 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
20 dkg 20 dkg brambor Brambor zimní 200 g
olej Olej řepkový
petrželka nebo pažitka Petržel nať čerstvá
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.