Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí a mrkví)
Celý recept
Energie | 1 065 kJ / 255 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,47 g |
Tuky | 7,27 g |
– nasycené | 2,41 g |
– nenasycené | 4,68 g |
–– mononenasycené | 2,49 g |
–– polynenasycené | 2,19 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,59 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 9,21 g |
– cukry | 6,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
15-20 dkg 15-20 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 175 g |
tatarka | Tatarská omáčka | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |