Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku)
Celý recept
3 porce
Energie | 1 944 kJ / 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 44,20 g |
– nasycené | 16,45 g |
– nenasycené | 27,40 g |
–– mononenasycené | 22,68 g |
–– polynenasycené | 4,72 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,63 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 plátky 3 plátky kuřecích řízků (nejlépe prsních) | Kuře prso | |
10 10 sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
1 lžíce 1 lžíce oleje ze sušených rajčat | Olej olivový | 15 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 čajové lžičky majoránky | Majoránka sušená | |
1/2 1/2 čajové lžičky sušené bazalky | Bazalka sušená | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |