Nutriční hodnoty (Hubník nasladko)
Celý recept
Energie | 26 531 kJ / 6 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 93,88 g |
Tuky | 251,31 g |
– nasycené | 41,29 g |
– nenasycené | 169,40 g |
–– mononenasycené | 64,72 g |
–– polynenasycené | 104,68 g |
––– omega 3 | 11,87 g |
Vláknina | 234,10 g |
Cholesterol | 1,64 g |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 705,80 g |
– cukry | 402,75 g |
––– laktóza | 73,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 l 1,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1500 ml |
220 g 220 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 220 g |
150 g 150 g umletých ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
150 g 150 g nasekaných mandlí | Mandle loupané | 150 g |
150 g 150 g křížal | Dužina jablka sušená | 150 g |
150 g 150 g rozinek (lze i namočit v rumu, velice pikantní) | Rozinky | 150 g |
150 g 150 g vypeckovaných namočených a pokrájených sušených švestek | Švestky sušené | 150 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
250 g 250 g sušených hub | Houby sušené směs | 250 g |
perník na posyp (lze vynechat) | Perník |