Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolová polévka pro tejaju)

Celý recept

7 porcí

Energie7 645 kJ / 1 827 kcal
Bílkoviny119,51 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny119,51 g
Tuky5,11 g
– nasycené1,70 g
– nenasycené3,21 g
–– mononenasycené0,80 g
–– polynenasycené2,41 g
––– omega 30,00 g
Vláknina99,97 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 82 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy277,00 g
– cukry31,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g fazolí Fazole bílé 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
kousek kousek kapusty Kapusta hlávková čerstvá
červená mletá paprika Paprika červená sušená
1 kostka 1 kostka Masoxu (možno vynechat) Bujón hovězí
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
bobkový list Bobkový list sušený
Vegeta Kořenící směs sypká
petrželka Petržel nať čerstvá
pár lžic pár lžic zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
jíška (nemusí být) Jíška máslová
trocha trocha oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.