Nutriční hodnoty (Vepřové maso v zelí a mrkvi)
Celý recept
Energie | 5 033 kJ / 1 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,58 g |
Tuky | 53,90 g |
– nasycené | 13,87 g |
– nenasycené | 25,92 g |
–– mononenasycené | 19,58 g |
–– polynenasycené | 6,35 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 30,91 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 623 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 55,45 g |
– cukry | 31,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové krkovice nebo plece | Vepřová krkovice | 500 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
350 g 350 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 350 g |
350 g 350 g mrkve | Mrkev čerstvá | 350 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky octa | Ocet lihový | 7.5 ml |