Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso v zelí a mrkvi)

Celý recept

Energie5 033 kJ / 1 203 kcal
Bílkoviny112,08 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,58 g
Tuky53,90 g
– nasycené13,87 g
– nenasycené25,92 g
–– mononenasycené19,58 g
–– polynenasycené6,35 g
––– omega 30,35 g
Vláknina30,91 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 623 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy55,45 g
– cukry31,02 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové krkovice nebo plece Vepřová krkovice 500 g
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
350 g 350 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 350 g
350 g 350 g mrkve Mrkev čerstvá 350 g
sádlo Sádlo vepřové
1-2 lžičky 1-2 lžičky octa Ocet lihový 7.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.