Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pappardelle s žampiony, slaninou a rukolovým pestem)

Celý recept

Energie21 218 kJ / 5 071 kcal
Bílkoviny88,84 g
– z toho živočišné bílkoviny14,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny74,84 g
Tuky343,06 g
– nasycené166,93 g
– nenasycené169,63 g
–– mononenasycené144,75 g
–– polynenasycené24,88 g
––– omega 30,90 g
Vláknina36,46 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 6,45 g
Sůl16,00 g
Sacharidy389,60 g
– cukry14,28 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g těstovin Pappardelle Těstoviny pšeničné 500 g
400 g 400 g slaniny Špek 400 g
500 g 500 g žampionů Žampion čerstvý 500 g
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu
hrst lístků lístků bazalky pravé Bazalka čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 3 hrsti mladých lístků rukoly Rukola čerstvá
1 hrst 1 hrst opražených piniových oříšků Piniové ořechy
1 hrst 1 hrst strouhaného parmezánu Parmezán
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
olivový olej Olej olivový
střik citronové šťávy Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.