Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Motýl pro Adélku)

Celý recept

Energie20 108 kJ / 4 806 kcal
Bílkoviny73,07 g
– z toho živočišné bílkoviny51,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,16 g
Tuky206,59 g
– nasycené29,11 g
– nenasycené159,45 g
–– mononenasycené113,63 g
–– polynenasycené45,82 g
––– omega 311,49 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 754 mg
Sůl2,17 g
Sacharidy660,26 g
– cukry466,46 g
––– laktóza12,26 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g krupicového cukru Cukr bílý 200 g
210 g 210 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 210 g
3/4 3/4 prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
1 1 vanilkový puding nebo malinový či jahodový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
12 lžíc 12 lžíc oleje Olej řepkový 132 ml
12 lžíc 12 lžíc vody Voda 216 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 vrchovaté lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
50 g 50 g Omega 100% tuku nebo Iva Margarín 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 1/2 kostky másla Máslo kravské 1 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
marmeláda Marmeláda jahodová
fondán nebo potahový marcipán Fondán
potravinářská barviva E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.