Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salamandr)

Celý recept

Energie19 704 kJ / 4 710 kcal
Bílkoviny102,72 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,00 g
Tuky53,24 g
– nasycené18,28 g
– nenasycené24,50 g
–– mononenasycené17,70 g
–– polynenasycené6,80 g
––– omega 30,11 g
Vláknina37,00 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 539 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy936,40 g
– cukry537,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky pískového cukru Cukr bílý 500 g
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek vlažné vody Voda 250 ml
1 1 rozpuštěná Hera Margarín
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 lžíce 3 lžíce kakaa Kakao prášek 75 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
kousek kousek čokolády Čokoláda mléčná 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.