Nutriční hodnoty (Škvarkovo-bramborová pomazánka)
Celý recept
Energie | 10 880 kJ / 2 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 53,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
Tuky | 252,39 g |
– nasycené | 96,70 g |
– nenasycené | 139,06 g |
–– mononenasycené | 113,63 g |
–– polynenasycené | 25,43 g |
––– omega 3 | 1,87 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 23,90 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g škvarků | Škvarky | 300 g |
2 2 menší vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
2 2 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 2-3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
2-3 2-3 polévkové lžíce dobrého vepřového sádla | Sádlo vepřové | |
hořčice dle chuti | Hořčice plnotučná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |