Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková buchta ááááá)

Celý recept

1 plech

Energie6 787 kJ / 1 622 kcal
Bílkoviny43,57 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,85 g
Tuky33,50 g
– nasycené8,18 g
– nenasycené15,71 g
–– mononenasycené11,53 g
–– polynenasycené4,18 g
––– omega 30,29 g
Vláknina14,75 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 541 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy279,20 g
– cukry220,25 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
5 lžic 5 lžic vody Voda 90 ml
6 lžic 6 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 3 menší jablíčka Jablko čerstvé 450 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
tuk na vymazání plechu Margarín
mouka nebo strouhanka na vysypání plechu Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.