Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarská bramborová polévka)

Celý recept

Energie4 760 kJ / 1 138 kcal
Bílkoviny29,59 g
– z toho živočišné bílkoviny15,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,84 g
Tuky63,45 g
– nasycené32,73 g
– nenasycené29,60 g
–– mononenasycené21,14 g
–– polynenasycené8,46 g
––– omega 30,13 g
Vláknina15,02 g
Cholesterol 85 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,00 g
Sacharidy105,75 g
– cukry11,40 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
40 g 40 g hl. mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké červené papriky Paprika červená sušená 2 g
mletý pepř Pepř černý mletý
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
1,25 l 1,25 l vody Voda 1250 ml
100 g 100 g párku nebo jiné měkké uzeniny Párek vepřový 100 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.