Nutriční hodnoty (Jednoduchý kynutý koláč na plechu s ovocem a povidly)
Celý recept
Energie | 14 322 kJ / 3 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 55,85 g |
Tuky | 126,72 g |
– nasycené | 14,62 g |
– nenasycené | 101,53 g |
–– mononenasycené | 70,46 g |
–– polynenasycené | 31,07 g |
––– omega 3 | 8,53 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 480,40 g |
– cukry | 130,45 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
2 2 vejce (jen žloutky) | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
100 g 100 g jemného krystalového cukru | Cukr bílý | 100 g |
citronová kůra - není nutná | Citronová kúra čerstvá | |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
1 sáček 1 sáček sušeného droždí | Droždí sušené | 7 g |
1-2 1-2 broskvového kompotu (500 ml jeden) nebo jiného ovoce | Broskev zavařená | |
1 sklenička 1 sklenička broskvové marmelády | Marmeláda broskvová | |
Hera | Margarín | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
jemný krystalový cukr (množství nechám na vás, jak jste zvyklí, já dělám ze 100 g Hery.) | Cukr bílý |