Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrachová polévka II.)

Celý recept

Energie7 784 kJ / 1 860 kcal
Bílkoviny59,98 g
– z toho živočišné bílkoviny28,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,48 g
Tuky136,27 g
– nasycené53,98 g
– nenasycené69,73 g
–– mononenasycené57,74 g
–– polynenasycené11,99 g
––– omega 30,30 g
Vláknina40,65 g
Cholesterol 145 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,25 g
Sacharidy79,40 g
– cukry32,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových žebírek Vepřová žebra 500 g
100 g 100 g špeku (čerstvého) Špek 100 g
1 1 cibule (velká) Cibule čerstvá 70 g
1 1 pórek (menší) Pórek čerstvý
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 mrkev (větší) Mrkev čerstvá 50 g
500 g 500 g hrášku (loupaného) Hrášek zelený 500 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
muškátový oříšek Muškátový oříšek
hřebíček Hřebíček
2 l 2 l vody Voda 2000 ml
uzenina Párek vepřový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.