Nutriční hodnoty (Kuřecí maso dobré hospodyně)
Celý recept
2 porce
Energie | 2 175 kJ / 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,98 g |
Tuky | 14,17 g |
– nasycené | 6,96 g |
– nenasycené | 5,54 g |
–– mononenasycené | 4,42 g |
–– polynenasycené | 1,12 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 523 mg |
Sodík | 175 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 61,18 g |
– cukry | 15,48 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
100 g 100 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
100 g 100 g karotky | Mrkev čerstvá | 100 g |
100 g 100 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 100 g |
8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
2 2 –3 lžíce smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
sůl | Sůl mořská |