Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso dobré hospodyně)

Celý recept

2 porce

Energie2 175 kJ / 520 kcal
Bílkoviny28,85 g
– z toho živočišné bílkoviny16,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,98 g
Tuky14,17 g
– nasycené6,96 g
– nenasycené5,54 g
–– mononenasycené4,42 g
–– polynenasycené1,12 g
––– omega 30,05 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 175 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy61,18 g
– cukry15,48 g
––– laktóza0,08 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
200 g 200 g brambor Brambor zimní 200 g
100 g 100 g drůbežích jater Játra kuřecí 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
100 g 100 g karotky Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 100 g
8 8 žampionů Žampion čerstvý
2 2 –3 lžíce smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.