Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí pekáč)

Celý recept

4

Energie4 076 765 kJ / 974 376 kcal
Bílkoviny152 273,63 g
– z toho živočišné bílkoviny152 251,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,96 g
Tuky40 503,17 g
– nasycené18 301,28 g
– nenasycené15 525,78 g
–– mononenasycené14 175,22 g
–– polynenasycené1 350,56 g
––– omega 3600,18 g
Vláknina30,40 g
Cholesterol 585,00 g
Sodík 555,08 g
Sůl1 350,00 g
Sacharidy175,43 g
– cukry18,40 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
750 kg 750 kg jehněčího masa (malé plátky, jakékoliv) Jehněčí kýta 750000 g
2 ks 2 ks jehněčí ledvinky (vyčištěné) Ledviny jehněčí
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2,5 dl 2,5 dl jehněčího vývaru Vývar jehněčí 250 ml
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.