Nutriční hodnoty (Jehněčí pekáč)
Celý recept
4
Energie | 4 076 765 kJ / 974 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 152 273,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 152 251,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,96 g |
Tuky | 40 503,17 g |
– nasycené | 18 301,28 g |
– nenasycené | 15 525,78 g |
–– mononenasycené | 14 175,22 g |
–– polynenasycené | 1 350,56 g |
––– omega 3 | 600,18 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 585,00 g |
Sodík | 555,08 g |
Sůl | 1 350,00 g |
Sacharidy | 175,43 g |
– cukry | 18,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
750 kg 750 kg jehněčího masa (malé plátky, jakékoliv) | Jehněčí kýta | 750000 g |
2 ks 2 ks jehněčí ledvinky (vyčištěné) | Ledviny jehněčí | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2,5 dl 2,5 dl jehněčího vývaru | Vývar jehněčí | 250 ml |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslo | Máslo kravské |