Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z divočáka)

Celý recept

4 porce

Energie3 572 kJ / 854 kcal
Bílkoviny106,76 g
– z toho živočišné bílkoviny101,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,26 g
Tuky25,36 g
– nasycené6,85 g
– nenasycené12,91 g
–– mononenasycené10,42 g
–– polynenasycené2,49 g
––– omega 30,30 g
Vláknina14,92 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 345 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy36,15 g
– cukry20,19 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kančího plecka Vepřová plec 500 g
2-3 2-3 cibule Cibule čerstvá 175 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
300 ml 300 ml vývaru Vývar masový 300 ml
200 ml 200 ml světlého piva Pivo světlé 10ᵒ 200 ml
olej Olej řepkový
máslo Máslo kravské
4 kuličky 4 kuličky jalovce Jalovec sušený
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mletá paprika sladká Paprika červená sušená
provensálské koření Provensálské koření
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 5 g
jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.