Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skládaný jablkový koláč)

Celý recept

1 plech

Energie24 682 kJ / 5 899 kcal
Bílkoviny104,44 g
– z toho živočišné bílkoviny29,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,00 g
Tuky233,18 g
– nasycené42,76 g
– nenasycené175,74 g
–– mononenasycené120,80 g
–– polynenasycené54,94 g
––– omega 310,19 g
Vláknina29,00 g
Cholesterol 783 mg
Sodík 773 mg
Sůl3,10 g
Sacharidy831,20 g
– cukry379,90 g
––– laktóza4,90 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
150 g 150 g tuku (použila jsem máslo) Margarín 150 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
8 PL 8 PL vody Voda 144 ml
2 PL 2 PL kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 tvaroh (raději příště 2 tvarohy, bude vyšší vrstva) Tvaroh polotučný
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 PL 2 PL cukru Cukr bílý 50 g
nastrouhaná jablka (cca 10 ks) Jablko čerstvé
1 1 PL cukru nebo vanilínový cukr Cukr bílý
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.