Nutriční hodnoty (PANENKA)
Celý recept
Energie | 17 132 kJ / 4 095 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,48 g |
Tuky | 90,30 g |
– nasycené | 19,48 g |
– nenasycené | 58,55 g |
–– mononenasycené | 11,13 g |
–– polynenasycené | 47,42 g |
––– omega 3 | 7,66 g |
Vláknina | 20,40 g |
Cholesterol | 79 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 1,89 g |
Sacharidy | 692,74 g |
– cukry | 259,62 g |
––– laktóza | 53,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 bílků vyšlehat a pak přidávat | Vaječný bílek | 198 g |
22 dkg 22 dkg krupice cukr | Krupice pšeničná hrubá | 220 g |
potom postupně (6 žloutků použít z výše uvedených vajec) | Vaječný žloutek | |
22 dkg 22 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 220 g |
10 dkg 10 dkg mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
6 lžíc 6 lžíc horké vody | Voda | 108 ml |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
3 3 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 120 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
2 2 másla | Máslo kravské | 2 g |
1 1 héra | Margarín | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
Do mléka dáme pudinky vanilkové cukry a cukr a uvaříme hustý pudink vyšleháme máslo a tuk hera a pak přidáme vychladlý pudink a vyšleháme nakonec | Puding v prášku | |
rum | Rum | |
20 dkg 20 dkg mletý cukr | Cukr bílý | 200 g |
10 dkg 10 dkg sušené plnotučné mléko | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 100 ml |
vodu (ale opatrně aby byl tvárný skoro jak plastelina) | Voda |