Nutriční hodnoty (Filé v mandlové omáčce)
Celý recept
Energie | 311 kJ / 74 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,20 g |
– nasycené | 5,30 g |
– nenasycené | 2,80 g |
–– mononenasycené | 2,60 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,08 g |
– cukry | 0,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
rybí filé (použila jsem pangase) | Treska filet | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
med | Med nepasterovaný | |
mandle (lupínky) | Mandle neloupané | |
citrón | Citrón čerstvý |