Nutriční hodnoty (Tataráček z lososa)
Celý recept
Energie | 3 107 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,12 g |
Tuky | 43,49 g |
– nasycené | 4,09 g |
– nenasycené | 27,68 g |
–– mononenasycené | 19,34 g |
–– polynenasycené | 8,34 g |
––– omega 3 | 3,12 g |
Vláknina | 0,87 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 420 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,23 g |
– cukry | 3,19 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g lososa bez kůže | Losos filet s kůží | 400 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
1 lžička 1 lžička kečupu | Kečup sladký | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
celozrnná bagetka na opečení | Bageta pšeničná |