Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová polévka)

Celý recept

Energie977 kJ / 234 kcal
Bílkoviny6,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,11 g
Tuky0,46 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,09 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,03 g
Vláknina9,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy47,50 g
– cukry7,30 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 1/4 středně velké hlávky kapusty Kapusta hlávková čerstvá
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky Paprika červená sušená 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.