Nutriční hodnoty (Karamelové větrníky)
Celý recept
16 kusů
Energie | 18 690 kJ / 4 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 177,82 g |
– nasycené | 59,77 g |
– nenasycené | 97,93 g |
–– mononenasycené | 70,84 g |
–– polynenasycené | 27,10 g |
––– omega 3 | 1,97 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 2,13 g |
Sodík | 1,35 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 547,65 g |
– cukry | 270,40 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
120 g 120 g Hery | Margarín | 120 g |
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
7-8 7-8 vajec | Vejce slepičí | 525 g |
150 g 150 g cukru krystal | Cukr bílý | 150 g |
3 3 šlehačky | Šlehačka 35% | |
4 lžíce 4 lžíce práškové želatiny | Želatina vepřová | 60 g |
100 g 100 g krystalového cukru | Cukr bílý | 100 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |