Nutriční hodnoty (Beleše a frankfurtský řízek)
Celý recept
Energie | 8 246 kJ / 1 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,40 g |
Tuky | 70,84 g |
– nasycené | 29,06 g |
– nenasycené | 31,10 g |
–– mononenasycené | 17,72 g |
–– polynenasycené | 13,38 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 4,20 g |
Sůl | 10,06 g |
Sacharidy | 232,80 g |
– cukry | 17,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 344 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 plátky 4 plátky kotlet | Vepřová kotleta bez kosti | |
2 2 libové párky | Párek vepřový | 160 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |