Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou)

Celý recept

4

Energie1 406 kJ / 336 kcal
Bílkoviny10,59 g
– z toho živočišné bílkoviny2,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,34 g
Tuky10,69 g
– nasycené6,54 g
– nenasycené3,52 g
–– mononenasycené2,78 g
–– polynenasycené0,74 g
––– omega 30,08 g
Vláknina15,90 g
Cholesterol 31 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy29,99 g
– cukry16,65 g
––– laktóza3,05 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g bílého hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 450 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 cm silný plátek másla Máslo kravské 1 g
2 2 zarovnané lžíce francouzské hořčice Hořčice dijonská
80 ml 80 ml bílého vína Víno bílé suché 80 ml
80 ml 80 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 80 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.