Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízový zákusek)

Celý recept

1 plech

Energie16 168 kJ / 3 864 kcal
Bílkoviny57,82 g
– z toho živočišné bílkoviny52,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,50 g
Tuky237,91 g
– nasycené144,15 g
– nenasycené79,43 g
–– mononenasycené70,02 g
–– polynenasycené9,42 g
––– omega 32,46 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 705 mg
Sůl1,37 g
Sacharidy359,47 g
– cukry353,67 g
––– laktóza18,67 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
6 6 plných lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá
4 lžíce 4 lžíce cukru krystal Cukr bílý 60 g
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
200 g 200 g Mascarpone (nebo bílá neochucená Philadelphia) Mascarpone 200 g
100 g 100 g práškového cukru Cukr bílý 100 g
400 g 400 g smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
2 balíčky 2 balíčky vanilkového cukru Cukr vanilkový 40 g
1 balíček 1 balíček práškové želatiny Želatina vepřová
4 lžíce 4 lžíce vody Voda 72 ml
nastrouhaná kůra z 1 citronu Citrón čerstvý
100 g 100 g rybízu Rybíz červený čerstvý 100 g
400 g 400 g rybízu Rybíz červený čerstvý 400 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.