Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrušky v mandlích)

Celý recept

4 porce

Energie7 069 kJ / 1 690 kcal
Bílkoviny39,20 g
– z toho živočišné bílkoviny29,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,34 g
Tuky126,96 g
– nasycené65,59 g
– nenasycené55,23 g
–– mononenasycené42,55 g
–– polynenasycené12,68 g
––– omega 31,21 g
Vláknina15,94 g
Cholesterol 669 mg
Sodík 440 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy89,58 g
– cukry66,42 g
––– laktóza9,67 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 zralé hrušky Hruška čerstvá 260 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
200 g 200 g mascarpone Mascarpone 200 g
4 lžíce 4 lžíce salka slazeného kondenzovaného mléka Mléko kondenzované slazené 60 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
40 g 40 g jemně mletých mandlí Mandle loupané mleté 40 g
cukr moučka Cukr bílý
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.